Verhaal van Luuk
‘Er is niks waar ik me voor schaam. Ik heb het mis laten gaan. Maar ik doe er nu alles aan om weer verder te kunnen. Niet zeuren, maar vooruit kijken!’
Luuk
Werken bij Over Rood heeft mij enorm veel teruggegeven in de sfeer van voldoening, erkenning en plezier
Hans

Vacature: vestigingsmanager

Vacature

Over Rood zoekt per direct mensen die een eigen locatie willen opzetten in verschillende gemeenten in Nederland. Ben jij onze nieuwe vestigingsmanager?

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw eigen lokale ‘onderneming’. Je begeleidt en coacht de vrijwilligers op de vestiging en bent verantwoordelijk voor het succes van de vestiging. Samen met jouw collega’s onderhoud je een goed contact met zowel de cliënten als de lokale hulporganisaties en gemeentelijke instellingen. Daarnaast werf je actief nieuwe cliënten en begeleid je een beperkt aantal cliënten zelf. Je gaat samenwerkingsverbanden aan en bouwt bestaande relaties verder uit. Je signaleert kansen en weet deze om te zetten in concrete mogelijkheden. Ook draag je samen met jouw team zorg voor alle administratieve processen op de vestiging, het contact met het hoofdkantoor en ben je verantwoordelijk voor de gestelde doelstellingen van de vestiging.

Je zorgt dat je voortdurend op de hoogte blijft van de marktontwikkelingen en de ontwikkelingen m.b.t. sociale wettelijke voorzieningen en relevante juridische, fiscale en administratieve aspecten van het voeren van een onderneming. Bijscholing op dit gebied wordt regelmatig aangeboden. Je voert tevens overleg met collega-vestigingsmanagers en rapporteert aan de algemeen directeur.

Het is belangrijk dat je bent ingevoerd in de zakelijke netwerken binnen de regio. Verder is het goed als je bekend bent met de relevante lokale hulporganisaties en gemeentelijke instellingen.

Wat bieden wij jou?

– een afwisselende baan van 2 á 3 dagen binnen een jonge, groeiende en dynamische organisatie
– vaste onkostenvergoeding, aangevuld met een beperkte resultaatafhankelijke beloning
– uitgebreide opleiding
– ruimte om zelfstandig een organisatie op te bouwen die bestaansrecht heeft
– ondersteuning in raad en daad vanuit het hoofdkantoor
– de mogelijkheid om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij en vooral aan een gezond ondernemersklimaat in Nederland
– een open en informele werksfeer waar ruimte voor initiatieven vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij van jou?

– maatschappelijke ambitie
– HBO/Universitair werk- en denkniveau
– minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als zelfstandig ondernemer, directeur of manager
– aantoonbare commerciële werkervaring
– leidinggevende en coachende kwaliteiten
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– bekendheid met procedure afwikkelen faillissement en/of schuldsanering is een pré
– beschikbaarheid van 16 – 24 uur per week
– qua inkomen financieel niet afhankelijk van werkzaamheden als vestigingsmanager.

Gewenste persoonlijke vaardigheden

– energiek, initiatiefrijk, integer, accuraat, stressbestendig en flexibel
– uitstekende communicatieve vaardigheden
– goed kunnen delegeren, zakelijk en kernachtig, rechtvaardig, mogelijkheden zien en gebruiken
– zelfbewust en zelfverzekerd, onafhankelijk, niet emotioneel betrokken
– sterk in netwerken, professioneel en weet prioriteiten te stellen.

Bedrijfsprofiel van Over Rood

Over Rood is een Social Business die bedrijfseigenaren begeleidt en ondersteunt bij schulden, financiële problemen, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging door financiële problemen. Over Rood werkt doelgericht naar een landelijke dekking van haar dienstverlening. Om de benodigde groei te verwezenlijken zijn wij per direct op zoek naar nieuwe vestigingsmanagers die Over Rood willen uitrollen in verschillende gemeenten in Nederland.

Voor Over Rood was 2015 een bijzonder goed jaar. Waar de jaren ervoor nog in het teken stonden van bouwen en zoeken naar de beste begeleiding, heeft de aanpak van Over Rood zich in 2015 bewezen. Over Rood boekte in 2015 dan ook flinke resultaten. De naamsbekendheid van Over Rood groeide. Het aantal ondernemers dat kon worden geholpen verdubbelde in vergelijking met 2013 en 2014. Er kwamen samenwerkingsverbanden tot stand. Het team van vrijwilligers dat zich inzet om ondernemers bij te staan werd uitgebreid en versterkt. En duidelijk werd dat Nederlandse gemeenten veel interesse hebben voor het werk van Over Rood.
Kortom, Over Rood zette in 2015 duidelijke stappen in de richting van het verwezenlijken van haar ambities: een organisatie met een landelijke dekking die (ex-)ondernemers met financiële problemen ondersteunt.

Ben jij die nieuwe vestigingsmanager die gaat bijdragen aan een landelijke uitrol van de organisatie Over Rood? Mail dan je c.v. en motivatie naar service@overrood.nl.

  Solliciteer direct via onderstaand formulier

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je woonplaats (verplicht)

  Je bericht

  Alleen PDF bestanden. Maximaal 2MB.

  Search
  Generic filters