Mensen gaan er vaak vanuit dat het je eigen schuld is. Over Rood veroordeelde ons juist niet. Dat was fijn.
Nina
De gesprekken met jullie zijn de spiegel geweest die ik nodig had. ‘Over Rood’. Rood is de basiskleur die staat voor levenslust, kracht, energie, hartstocht, actie, prestatie, strijdvaardigheid, oorzettingsvermogen en wilskracht. Alles waar deze kleur voor staat, heb ik in huis. Ik hoef allen maar opnieuw te kiezen.
Ilse

Samenwerking met Rabobank

Een van de belangrijkste samenwerkingspartners van Over Rood is de Rabobank. Wij hebben namelijk een gemeenschappelijk doel voor ogen. De Rabobank hecht net als Over Rood veel waarde aan stimulering van ondernemerschap en goede begeleiding van ondernemers die in zwaar weer zijn geraakt. Ook geloven zij in de aanpak van Over Rood waarbij de ondernemer niet alleen wordt gesteund maar ook leert hoe hij zijn administratie en financiën op orde kan krijgen en houden.

Speerpunt financiële educatie bij Rabobank

Een van de speerpunten van het coöperatie fonds van de Rabobank is financiële educatie. Het fonds ondersteunt veel initiatieven op dit gebied maar voornamelijk gericht op particulieren. Aangezien het meeste geld door de bank wordt verdiend met bedrijven zijn ze erg blij met een initiatief op het gebied van financiële educatie voor ondernemers. Gezien de vele workshops en trainingen die Over Rood op dit gebied voor haar cliënten organiseert, past Over Rood perfect in dit plaatje. Samen werken we het ondersteunen en faciliteren van de financiële kennis van ondernemers, zodat zij hun onderneming n gezond kunnen houden.

Rabobank