Er gaan heus nog wel eens dingen mis. Maar we vegen die fouten niet onder de tafel. Het is juist die openheid die ervoor zorgt dat je elke dag vooruit gaat.
Peter van Bergen
Ik heb lang genoeg gehangen, heb nu weer grip op mijn eigen toekomst.
John

(Oud-)ondernemers gezocht

Ik ben op zoek naar (oud-)ondernemers. Mannen en vrouwen die het klappen van de zweep kennen. Niet voor een kleintje vervaard zijn. Alles al een keer hebben meegemaakt. Wijs zijn geworden. Zonder oordeel in het leven staan.

Mannen en vrouwen die (nog) niet stil kunnen zitten. Nog een hoop energie hebben. (Parttime) dingen willen doen waarmee ze anderen kunnen helpen. Alle kennis en kunde die ze in vele jaren hebben vergaard willen overdragen. Hun leven betekenis willen geven. Graag dingen aanpakken die er toe doen. Die maatschappelijke relevantie hebben.

Wie ik ben? Ik ben Peter van Bergen. Ik ben een van de twee oprichters van Over Rood coöperatie u.a. Een vrijwilligersorganisatie die hulp, ondersteuning en advies geeft aan kleine ondernemingen en zzp’ers. Mensen die last hebben van economische tegenwind of anderszins in financiële problemen zijn gekomen. Die er geen gat meer in zien. Er vaak helemaal doorheen zitten. Maar die, in tegenstelling tot particulieren, door geen enkele instantie geholpen worden.

Over Rood helpt deze ondernemers en zzp’ers. En zij helpen elkaar. Confronteren elkaar. Komen tot inzicht. Ontdekken waarom ze in de problemen kwamen en hoe ze dat een volgende keer kunnen voorkomen. Ze leren omgaan met een uniek boekhoudprogramma. Intuïtieve software die Over Rood zelf heeft ontwikkeld. Waarmee je niet alleen achteruit kunt kijken – wat natuurlijk elk boekhoudprogramma kan – maar ook vooruit. Waarmee je dus kunt plannen, prognoses en scenario’s kunt maken. Over Rood helpt ZZP-ers zo te werken aan een financieel gezonde toekomst.

Ik schat zo in dat jij in al die jaren een uitgebreid netwerk hebt opgebouwd. En dat daar vast wel iemand bij zit met een financiële achtergrond. En misschien ken je zelfs wel een coach. Mensen die je vertrouwt, met wie je het leuk vindt iets nieuws op te zetten, die zich in min of meer in dezelfde positie bevinden als jij, dus ook tijd te over hebben, en waarmee je dit avontuur graag zou aangaan.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Mail dan je CV en motivatie naar peter@overrood.nl

Hartelijke groet,

Peter van Bergen

  Solliciteer direct via onderstaand formulier

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je woonplaats (verplicht)

  Je bericht

  Alleen PDF bestanden. Maximaal 2MB.

  Search
  Generic filters