Ik zit midden in een grote verandering. Op een keerpunt van mijn leven.
Marja
Verhaal van Luuk
‘Er is niks waar ik me voor schaam. Ik heb het mis laten gaan. Maar ik doe er nu alles aan om weer verder te kunnen. Niet zeuren, maar vooruit kijken!’
Luuk

Geldboek voor ondernemers editie 2018 – uitgebreid en nu nóg completer

Op 5 april 2018 is de nieuwste editie van het Geldboek voor Ondernemers verschenen. Het Geldboek voor Ondernemers bevat alle basisinformatie over geldzaken, financiering vinden, administratie en belastingen.

Uit onderzoek van de KvK in 2016 blijkt dat de helft van alle ondernemers in Nederland onzeker is over hun financiële kennis. Ruim de helft van de zzp’ers (52%) en bijna twee derde van de mkb’ers (62%) geeft aan in de drie daaraan voorafgaande jaren geconfronteerd te zijn met een ongewenste financiële situatie. Toch betrekken ruim vier op de tien ondernemers niemand bij hun financiën en administratie.

Het Geldboek helpt (ook startende) ondernemers beter gefundeerde keuzes te maken in financiële kwesties en biedt informatie over bijvoorbeeld verschillende vormen van financieren, belastingen, administratie, oplossingen voor problemen met geld, inkomensondersteunende maatregelen, pensioenen en verzekeren. Download het nu gratis.