Ik heb weer een toekomst. Kom niet op straat te staan.
Rob
Nu wordt het serieus. Nu gaat het over echt geld.
Bas

Gratis spreekuur voor ondernemers

Een tijdje wat minder opdrachten, een lager inkomen dan verwacht en de moeite om daarvan rond te komen. Helaas is een grote groep ondernemers er tegenwoordig bekend mee. Zelfstandigen die om wat voor reden dan ook moeite hebben met het financieel gezond houden van hun onderneming kunnen nu gratis op het spreekuur komen bij Over Rood. Dit initiatief van Buurtteam Utrecht in samenwerking met Over Rood is bedoeld voor zelfstandigen die een prijzige financieel adviseur niet kunnen betalen.

Hoe krijg ik mijn onderneming op orde?

Tijdens dit spreekuur krijgen de zelfstandige ondernemers antwoord op vragen over hun administratie, hun belastingzaken, eventuele schulden en, mocht dat nodig zijn, begeleiding bij het opheffen van hun onderneming. Ook kunnen zij bij Over Rood terecht voor tips met betrekking tot speciale regelingen en het ondernemerschap an sich.

Samenwerking met Buurtteam Utrecht

In Utrecht zijn 18 buurtteams actief. Het Buurtteam is er voor iedereen met vragen en/of problemen waar hij of zij zelf niet uitkomt. Dat kunnen financiële problemen of vragen zijn, problemen met het opvoeden van uw kinderen, psychische problemen, verslaving maar ook voor bewoners die iemand anders willen helpen of van betekenis willen zijn voor de buurt. De medewerkers denken mee en bieden concrete hulp. Ze doen wat nodig is, dichtbij en laagdrempelig. Met als doel dat mensen zo lang mogelijk zelf de regie houden op hun leven en in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen met de ondersteuning die zij nodig hebben.

Het spreekuur is alleen op afspraak.

Maak een afspraak! mail naar utrecht@overrood.nl