Na een tijdje zie je licht aan de horizon. Krijg je je energie weer terug.
Gijs van Arken
Als alles waar je in geloofde ineens heel kwetsbaar blijkt te zijn. Hoe word je die onzekerheid dan weer de baas?
Raj

Een bedrijf starten

Ervaren Ondernemers helpen je op weg

Je bent een bedrijf gestart. Of denkt daar over na. Een leuke en spannende tijd! Een tijd waarin je wel wat extra hulp en ondersteuning kunt gebruiken van ervaren ondernemers en een team van specialisten. Want nu je een bedrijf gaat starten komen er ontzettend veel zaken op je af. Het slim inrichten van je administratie. Belastingen, financiën en juridische zaken. Goede afspraken of contracten met klanten. Verzekeringen, leningen, BTW. Je marketing, een goede boekhouder… te veel om op te noemen. Uit ervaring weten we dat dit enorm veel vragen oplevert en dat je graag wilt weten hoe je dat allemaal aanpakt. De startersbegeleiding van Over Rood helpt jou daarbij!

Over Rood helpt je op weg

Over Rood heeft geen winstoogmerk en heeft een unieke aanpak ontwikkeld om jou als startende ondernemer te ondersteunen. Praktisch en persoonlijk. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie, jouw vragen en jouw bedrijf.

Over Rood helpt je met het opzetten van een goede administratie, met je belastingen en met je marketing. Met slimme hulpmiddelen, tips, praktijkgerichte workshops en trainingen, persoonlijke coaching, een klankbord met ervaren ondernemers en een helpdesk voor al je ondernemersvragen. Welke uitdaging je ook hebt, Over Rood heeft een team van bevlogen medewerkers dat jou graag helpt en met je meedenkt. Zodat je er niet alleen voor staat.

Over Rood heeft abonnementen van 20,- tot 49,- per maand. Heb je een laag inkomen en woon je in Amsterdam dan kan Over Rood je in veel gevallen zelfs gratis ondersteunen.

Ben je alleen op zoek naar een goede oplossing voor je administratie? Bekijk dan de unieke boekhoudservice van Over Rood.

Search
Generic filters