Werken bij Over Rood heeft enorm veel teruggegeven in de sfeer van voldoening en erkenning en plezier.
Menno Oomkens
De gesprekken met jullie zijn de spiegel geweest die ik nodig had. ‘Over Rood’. Rood is de basiskleur die staat voor levenslust, kracht, energie, hartstocht, actie, prestatie, strijdvaardigheid, doorzettingsvermogen en wilskracht. Alles waar deze kleur voor staat, heb ik in huis. Ik hoef alleen maar opnieuw te kiezen.
Ilse

Een doorstart maken

Krijg grip op je financiën, je administratie en jezelf

Je bent door een dal gegaan. Maar ziet nog toekomst voor je bedrijf. Samen met je coach ga je aan de slag om grip op je situatie te krijgen. Controle over je financiële problemen. En afspraken te maken met eventuele schuldeisers. Je ontdekt welke mogelijkheden er voor je zijn. En hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Maar ook leer je jezelf steeds beter kennen. Je zwakke, en zeker ook je sterke kanten. Je legt een stevig fundament onder je bedrijf. Met een goede administratie en een degelijk financieel plan. Je maakt hierbij gebruik van de handige tools en hulpmiddelen die Over Rood met en voor ondernemers zoals jij heeft ontwikkeld.

Ondernemers helpen elkaar

Als je je situatie weer onder controle hebt kun je – als je dat leuk vind – alle kennis die je verzamelt geef je weer door aan anderen. Dat is leuk en leerzaam. Het geeft voldoening en energie. We helpen elkaar. En dat zorgt ervoor dat de kosten van Over Rood laag blijven. Zodat iedereen zich Over Rood kan permitteren. Zo help je niet alleen anderen, maar wordt het ook voor jou steeds duidelijker waar je op moet letten.

Leer de fijne kneepjes van het ondernemersvak

Als je situatie weer stabiel is, helpt Over Rood je graag nog een stapje verder op weg naar een gezonde financiële toekomst. Leer de fijne kneepjes van het ondernemen. In groepsverband en onder leiding van een door de wol geverfde ondernemer.

Je gaat je kennis, kunde en talenten uitbuiten. Scherpe keuzes maken. Je onderscheiden van concurrenten. Je leert een strategisch plan opstellen en een positionering maken. En je leert vooral optimaal gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden die juist deze tijd biedt.

De ondernemerssoftware van Budgetview kun je ook na je traject blijven gebruiken voor slechts €10 (ex BTW) per maand.

Search
Generic filters