Werken bij Over Rood heeft mij enorm veel teruggegeven in de sfeer van voldoening, erkenning en plezier
Hans
Werken bij Over Rood heeft mij enorm veel teruggegeven in de sfeer van voldoening, erkenning en plezier
Hans

De Cijferbrigade

De Cijferbrigade

Ondernemers besteden hun administratie graag uit aan een boekhouder. Zij willen meestal zo weinig mogelijk met hun administratie te maken hebben. Bij Over Rood komen we regelmatig ondernemers tegen die daardoor in problemen zijn gekomen. De ondernemer verwacht van de boekhouder dat hij helpt de financiën van het bedrijf op orde te houden. Maar de meeste boekhouders zijn vooral gericht op de Belastingdienst. Zij helpen de ondernemer niet zijn cijfers te begrijpen en zijn resultaten te verbeteren. De kansen van het bedrijf optimaal te benutten. Daarom heeft Over Rood de Cijferbrigade in het leven geroepen.

De Cijferbrigade heeft een heel eigen aanpak ontwikkeld. Zodat jij als ondernemer altijd over de actuele cijfers beschikt die je nodig hebt. Steeds precies weet hoe jij ervoor staat. Hierdoor kun je vooruit plannen. En je plan of begroting vergelijken met je resultaten. De Cijferbrigade helpt je je administratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Zodat het handwerk geminimaliseerd wordt en je gegevens tegen zo laag mogelijke kosten verwerkt kunnen worden.

Abonnementen van de Cijferbrigade

De Cijferbrigade heeft een unieke abonnement structuur. Heb je veel werk dan kun je desgewenst alle werkzaamheden uitbesteden. Heb je voldoende tijd dan kun je kosten besparen door zoveel mogelijk zelf te doen. Uiteraard zit je niet vast aan een contract en kun je maandelijks van abonnement wisselen of opzeggen.

Cijfer Helpdesk
De Cijfer Helpdesk ondersteunt je telefonisch of via e-mail met alle vragen over je administratie en financiën. Dit abonnement is bedoeld voor cliënten die zelf hun administratie hebben leren bijhouden, maar af een toe nog een vraag hebben of zich nog onzeker voelen en graag willen dat Over Rood nog met hen meekijkt. In het abonnement zit het gebruik van Budgetview. De Cijfer Helpdesk kost je slechts €20 per maand exclusief BTW. Heb je even geen tijd om je bonnen en facturen zelf te boeken of vind je het verwerken van je bankgegevens toch te ingewikkeld? Dan kun je de Cijfer Helpdesk eenvoudig uitbreiden met de slimme boekhoudservice van Over Rood. Voor €50,- per kwartaal verwerkt Over Rood de bankgegevens voor je in Budgetview. Of voor slechts €90,- per kwartaal boekt Over Rood al je bonnen, facturen en je bankgegevens in Budgetview.

Persoonlijke Cijferbrigade
De Persoonlijke Cijferbrigade neemt regelmatig de begroting, realisatie en administratie met je door. Bespreekt met jou hoe jij zo efficiënt mogelijk kan werken, controleert de gegevens, helpt eventueel bij het verwerken hiervan, beantwoordt al jouw vragen op het gebied van administratie en financiën via de telefoon, e-mail of in een persoonlijk gesprek. Elk kwartaal vindt een gesprek plaats waarin de resultaten worden besproken en samen met jou een financiële planning voor de komende maanden wordt gemaakt. De Persoonlijke Cijferbrigade kost je slechts €49 per maand exclusief BTW.

Financieel Controller
De Financieel Controller zorgt dat alle cijfers altijd op orde zijn. Hij houdt in de gaten of alle facturen en bonnetjes zijn aangeleverd, leest de bankgegevens in in Budgetview en verwerkt deze. Jij hoeft alleen je bankgegevens, facturen en bonnetjes per e-mail, post of upload aan te leveren. De Cijferbrigade doet de rest. De Financieel Controller helpt jou met je financiële bedrijfsvoering.  Hij bespreekt elk kwartaal je plannen en je persoonlijke doelen met je. Samen passen jullie de financiële begroting aan. En vergelijken die met je resultaten. Zo krijg je steeds meer inzicht in je bedrijf. Welke klussen leveren het meeste geld op? Welke kosten kun je eigenlijk het beste schrappen zodat je meer winst maakt? Hoeveel omzet moet je elke maand halen om al je kosten – zakelijk én privé – te dekken? Op deze manier helpen we je niet alleen je administratie op orde te houden, maar heb je eigenlijk een parttime financieel controller. En dat voor slechts €79 per maand exclusief BTW.

Eenvoudig wisselen en opzeggen van abonnement

Bij alle abonnementen van de Cijferbrigade krijg je gratis toegang tot Budgetview en alle workshops en trainingen op het gebied van belastingen en administratie en gratis toegang tot de helpdesk via e-mail of telefoon. Bij de abonnementen van €49 en €79 helpt de Cijferbrigade je persoonlijk met al je vragen op het gebied van administratie en belastingen, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering, propositie, juridische aangelegenheden, contracten, tarieven, et cetera.

Alle abonnementen zijn per maand opzegbaar. Je kunt van abonnement wisselen wanneer je maar wilt. Je kunt dus als je het druk hebt tijd besparen door meer uit te besteden en als je het even wat rustiger hebt geld besparen door meer zelf te doen.