Mensen gaan er vaak vanuit dat het je eigen schuld is. Over Rood veroordeelde ons juist niet. Dat was fijn.
Nina
Het was een verademing om te ervaren hoe jij de situaties snel herkende en gelijk met oplossingen kwam. Dank je wel!
Noor

Over inzicht en energie

Inzicht krijgen in je gedrag, je drijfveren en je emoties

Bij Over Rood krijg je waardevolle feedback en informatie van je coach en andere ondernemers. Langzaam maar zeker ontdek je wat je te doen staat. Je realiseert je steeds beter welke kennis je nodig hebt om je financiële situatie en je onderneming weer op de rit te krijgen. Je komt er achter wat bij jou de rode draad is. Wat je valkuilen en je talenten zijn.

De gesprekken en inzichten zijn soms confronterend, pijnlijk en emotioneel. Maar je komt er al snel achter dat iedereen bij Over Rood min of meer dezelfde dingen heeft meegemaakt. Tegen dezelfde problemen is opgelopen. Dezelfde fouten heeft gemaakt. Dat het voor iedereen soms even zoeken is. Deze situatie voor iedereen emotioneel en confronterend is. En dat schept een band. Je staat er niet alleen voor!

Steeds meer energie

Nu je je verhaal kunt delen. Nu je weet wat je te doen staat. Weet je dat je niet de enige bent. Je altijd ergens terecht kunt met je vragen en problemen. Krijg je langzaam maar zeker steeds meer energie. Deze fase is inspirerend. Nu kun je met jezelf aan de slag. Ga je groeien als mens. Dat wil niet zeggen dat vanaf dat moment alles van een leien dakje gaat. Maar je voelt de opgaande lijn. Je merkt dat je langzaam steeds meer in je kracht komt.

 

Search
Generic filters