Werken bij Over Rood heeft enorm veel teruggegeven in de sfeer van voldoening en erkenning en plezier.
Menno Oomkens
Na een tijdje zie je licht aan de horizon. Krijg je je energie weer terug.
Gijs van Arken

Een goed fundament

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is het fundament van elk bedrijf. Maar de administratie doen is een vervelend en tijdrovend klusje. Daar wil je liever niet mee bezig zijn. Bovendien confronteert het doen van de administratie je met de werkelijkheid. En die komt soms hard aan.

Bij Over Rood maak je gebruik van slimme hulpmiddelen die het bijhouden van de administratie eenvoudiger en minder tijdrovend maken. Je maakt gebruik van een door Over Rood zelf ontwikkeld stappenplan. En software van Budgetview, waarmee je niet alleen achteruit kunt kijken – wat elk boekhoudprogramma kan – maar ook vooruit. Als je er even niet uit komt of de energie niet kunt vinden helpen we elkaar.

Je leert werken met Budgetview

Met het softwareprogramma Budgetview maak je eenvoudig een budget. Dat is de basis. Als er iets verandert zie je meteen wat dat betekent. Zo leer je inspelen op onverwachte veranderingen en gebeurtenissen. Want die zijn er vaak de oorzaak van dat mensen in de financiële problemen komen.

Na een tijdje kun je je eigen administratie bijhouden. Krijg je een inzicht in je financiële situatie. En leer je jezelf tegelijk routine en discipline aan. Vanaf dat moment ben je niet meer afhankelijk van je boekhouder. Heb je alles in eigen hand. En weet je precies waar je aan toe bent. Heb je helemaal geen gevoel voor boekhouden of vind je het typewerk zonde van je tijd? geen probleem. Voor EUR 39,- per maand zorgt Over Rood dat al je bonnen, facturen en banktransacties voor je worden geboekt.

Naarmate je er meer bedreven in wordt ga je de administratie doen steeds leuker vinden. Het geeft je het prettige gevoel niet meer afhankelijk te zijn. De zaken onder controle te hebben. Te weten hoe je er voor staat.

Vraag nu een gratis adviesgeprek aanGratis adviesgesprek
Of meld je direct aan voor Over Rood boekhouden met drie maanden geld terug tevredenheidsgarantie. Start Boekhouden
Search
Generic filters