Hier leer ik tenminste iets van en behoud ik zélf het overzicht van hoe mijn onderneming ervoor staat!
Sasja
Het is een heel fijn gevoel dat ze er op ieder moment voor me zijn
Elif

Een goed fundament

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is het fundament van elk bedrijf. Maar de administratie doen is een vervelend en tijdrovend klusje. Daar wil je liever niet mee bezig zijn. Bovendien confronteert het doen van de administratie je met de werkelijkheid. En die komt soms hard aan.

Over Rood werkt samen met diverse partijen die slimme hulpmiddelen hebben ontwikkeld die het bijhouden van administratie eenvoudiger en minder tijdrovend kan maken. Als je er even niet uit komt of de energie niet kunt vinden helpen we elkaar.

Budgetview

Met het softwareprogramma Budgetview maak je eenvoudig een budget. Dat is de basis. Als er iets verandert zie je meteen wat dat betekent. Zo leer je inspelen op onverwachte veranderingen en gebeurtenissen. Want die zijn er vaak de oorzaak van dat mensen in de financiële problemen komen.
http://www.budgetview.nl

Wezp

De Wezp boekhoudservice bestaat uit een slimme app en kundige boekhouders. Jij doet je bonnen en facturen in de app, en vervolgens controleren wij de transacties, verwerken de administratie en doen de aangiftes. Geen gedoe met zelf boeken en 100% online. Laat Wezp je boekhouding doen. Dat scheelt tijd en geld. En een hoop stress.
https://www.wezp.nl

E-boekhouden

e-Boekhouden.nl biedt u alles wat u nodig heeft. Boekhouden, factureren, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast maakt u als klant van e-Boekhouden.nl gebruik van innovatieve functies als automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op uw smartphone of tablet.

In samenwerking met E-boekhouden bieden wij jou de eerste 15 maanden gratis e-Boekhouden.nl aan niet alleen voor starters maar ook voor bestaande ondernemingen. Gedurende deze 15 maanden probeer je alle functionaliteiten zonder enige verplichtingen kosteloos uit. Na de 15 maanden is het mogelijk om het gratis account te verlengen tegen het tarief van € 9,95 per maand.

https://www.e-boekhouden.nl/overrood

Search
Generic filters