Rabobank stimuleert Over Rood Arnhem

Vier keer per jaar reikt de Rabobank een deel van haar winst uit aan maatschappelijke organisaties. Lokale initiatieven die een bijdrage leveren aan de leef- en werkomgeving van een bepaalde regio. Dit jaar wist Over Rood Arnhem een van deze cheques van het Rabobank Stimuleringsfonds te bemachtigen.

Rabobank Stimuleringsfonds

Het Rabobank Stimuleringsfonds ondersteunt projecten die een zinnige bijdrage leveren aan het duurzaam verbeteren van onze leefomgeving. Om deze projecten te stimuleren ontvangen zij een geldbedrag. Ieder kwartaal vallen er een aantal organisaties in de prijzen in de categorie├źn Cultuur, Maatschappelijke dienstverlening, Onderwijs, Sport en Zorg. In de categorie Maatschappelijke dienstverlening was Over Rood Arnhem een van de gekozen winnaars.

D6716-04 Foto Jacques Kok rabobank prijzen stimuleringsfonds

Opstarten locatie Arnhem

Corian Hugenholtz, vestigingsmanager Over Rood Arnhem, en trajectmanager Jeroen van Triest namen de prijs samen in ontvangst. Zij kunnen het geldbedrag goed gebruiken in de opstartfase van Over Rood Arnhem. Corian: “Deze bijdrage zal gaan dienen als co-financiering voor de opstartkosten van de vestiging Arnhem. Met deze cheque is in elk geval de huur van het kantoor voor dit jaar gedekt!”

Search
Generic filters