Morgen

Startersbegeleiding van Morgen

Je bent een bedrijf gestart. Of denkt daar over na. Een leuke en spannende tijd! Een tijd waarin je wel wat extra hulp en ondersteuning kunt gebruiken van ervaren ondernemers en een team van specialisten. Want nu je een bedrijf gaat starten komen er ontzettend veel zaken op je af. Het slim inrichten van je administratie. Belastingen, financiën en juridische zaken. Goede afspraken of contracten met klanten. Verzekeringen, leningen, BTW. Je marketing, een goede boekhouder… te veel om op te noemen. Uit ervaring weten we dat dit enorm veel vragen oplevert en dat je graag wilt weten hoe je dat allemaal aanpakt. De startersbegeleiding van Morgen helpt jou daarbij!

Morgen helpt je op weg

Morgen heeft geen winstoogmerk en heeft een unieke aanpak ontwikkeld om jou als startende ondernemer te ondersteunen. Praktisch en persoonlijk. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie, jouw vragen en jouw bedrijf.

Morgen helpt je met slimme hulpmiddelen, tips, praktijkgerichte workshops en trainingen, persoonlijke coaching, een klankbord met ervaren ondernemers en een helpdesk voor al je ondernemersvragen. Welke uitdaging je ook hebt, Morgen heeft een team van bevlogen medewerkers dat jou graag helpt en met je meedenkt. Zodat je er niet alleen voor staat.

Gratis adviesgesprek

Wil jij een succesvolle en vooral gelukkige ondernemer worden? Maak geheel vrijblijvend gebruik van ons gratis adviesgesprek. Neem contact op met Morgen via het telefoonnummer 085 – 0408411 of stuur een e-mail naar service@metmorgen.nl

Search
Generic filters