Als alles waar je in geloofde ineens heel kwetsbaar blijkt te zijn. Hoe word je die onzekerheid dan weer de baas?
Raj
Zonder Over Rood had ik dit niet kunnen doen. Ik hoop dat mensen die nog twijfelen mijn verhaal lezen. En dat ze dan overtuigd raken van het nut van Over Rood
Marloes

Kennissessie voor ervaren trajectmanagers: Faillisementswet

Kennissessie over faillissementswet

Beginnende trajectmanagers van Over Rood volgen de 4-daagse basisopleiding. En gaan daarna zelfstandig aan de slag om ondernemers te helpen in zwaar weer. Na verloop van tijd ontstaat behoefte aan verdieping in kennis op bepaalde onderwerpen. Een paar keer per jaar organiseren we voor ervaren trajectmanagers aparte kennissessies. Heb je hier suggesties of vragen over, neem dan contact op met je vestigingsmanager.

 

Heeft een ondernemer problematische schulden die niet geherfinancierd kunnen worden? Een BBZ aanvraag is afgewezen? Een schuldeiser dreigt met faillissement? Een ondernemer wil zelf faillissement aanvragen? Waar moet je als trajectmanager zoal op letten? Welke opties heeft de ondernemer? Peter van Bergen zal samen met jullie uitgebreid ingaan op de haken en ogen die de ondernemer tegen kan komen bij een (dreigend) faillissement.

 

Samen met jouw ervaring en input wordt dit een interessante bijeenkomst, waardoor je nog meer handvatten gaat hebben om ondernemers en collega-trajectmanagers slagvaardig te blijven helpen. Ben je een ervaren trajectmanager bij Over Rood en heb je behoefte aan een verdieping op kennis van de Faillissementswet? Meld je gerust aan via service@overrood.nl voor deze onmisbare kennissessie.

 

Praktische informatie

Locatie: Utrecht, Rhonedreef 40, PowerByPeers Utrecht

Datum: Vrijdag 28 juni 2019

Tijd: 15:30 – 17:30 uur

Prijs: Gratis

NB: Enkel toegankelijk voor ervaren trajectmanagers van Over Rood.