verlangen

Zet nu de eerste stap

Over Rood begeleidt en ondersteunt ondernemers bij een (door)start, schulden, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging. Over Rood is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Het lidmaatschap van Over Rood kost vanaf €20 per maand, excl. BTW. Dit tarief is afhankelijk van je woonplaats. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

inzicht

Samen aan de slag

Over Rood helpt ZZP'ers en andere ondernemers te werken aan een financieel gezonde toekomst. Door je de weg te wijzen. Je te ondersteunen met slimme hulpmiddelen en kennis. Door samen met andere ondernemers aan de slag te gaan. Met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Zo krijg je inzicht in jezelf. Je gedrag, je drijfveren en je emoties. En ontdek je welke mogelijkheden er voor je open staan. Wat voor jou de beste manier is om je problemen op te lossen.

fundament

De cijfers zijn de basis van elke oplossing

Over Rood helpt je je cijfers op orde te krijgen. Met slimme hulpmiddelen, workshops, training en een team van vrijwilligers en specialisten. Over Rood helpt je een goede administratie op te zetten en een financiële planning te maken. Zodat je grip krijgt op je financiën. Stapje voor stapje helpen we je jouw situatie in kaart te brengen en eventuele achterstanden in je administratie en belastingaangiften weg te werken. De unieke, door Over Rood zelf ontwikkelde software, helpt je om je administratie voortaan eenvoudig op orde te houden.

nieuwe wending

We helpen je te bouwen aan jouw toekomst

Door je te begeleiden bij het verhogen van je omzet en het onder controle houden van je kosten. Gebruik te maken van de overheidsregelingen waar jij als ondernemer voorin aanmerking komt. Een goed financieel plan te maken en te volgen. Je administratie is op orde. Je schulden zijn onder controle. Er zijn zelfs mogelijkheden om tijdens een schuldentraject opdrachten uit te voeren zonder dat je ondernemer hoeft te zijn.

Home

De droom

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.

De eerste stap

Zet nu de eerste stap naar grip op je financiën en een gelukkig leven. Gratis kennismakingsgesprek Bel mij
Search
Generic filters