Zonder Over Rood had ik dit niet kunnen doen. Ik hoop dat mensen die nog twijfelen mijn verhaal lezen. En dat ze dan overtuigd raken van het nut van Over Rood
Marloes
Eigenlijk is het gewoon een kwestie van doen. Structureel tijd investeren om je papierwerk op orde te houden.
Marloes

Workshop: Jouw administratie in Budgetview

Met een goede administratie kun je maximaal profiteren van belastingvoordelen!

Zelf doen bespaart je geld en geeft je inzicht

Wij denken dat je als ondernemer zelf de administratie kunt doen. Daarom bieden we jou, als ondernemer, zeer gebruiksvriendelijke onderneem-software Budgetview. Dit bespaart je geld en je hebt altijd het actuele overzicht. Als je jouw administratie regelmatig bijwerkt dan kost het je weinig tijd en is het een fluitje van een cent. Echter, soms loop je tegen een aantal vragen aan: Hoe kan ik een begroting wijzigen of een budget toevoegen? Waar kan ik het beste de benzinebonnen boeken? Wat doe ik met de assurantiebelasting op de bedrijfsverzekering? Wat moet ik doen met die ene factuur voor representatiekosten?

…  en met een goede administratie kun je maximaal profiteren van belastingvoordelen! Zonder actuele administratie haal je gewoon te weinig uit je onderneming. Kortom, een goede administratie helpt jou ondernemen en wij helpen je graag met je administratie.

We helpen je graag

Kom dus langs met je administratie, facturen en bonnetjes en doe samen met ons jouw administratie in Budgetview. Je leert op de workshop ook nog eens andere ondernemers kennen.  En krijg je door het stellen van vragen – van ons en van collega ondernemers – bruikbare tips om nog meer tijd en (belasting)geld te besparen.

Je meldt je aan door een mailtje met als onderwerp ‘Workshop Budgetview Apeldoorn” te sturen naar service@overrood.nl. Vermeld svp. ook je naam en telefoonnummer.

Let op: de workshop is bedoeld voor ondernemers die reeds zelf aan de slag zijn gegaan met hun administratie in Budgetview. En graag wat extra hulp nodig hebben om met nog minder tijd nog meer voordeel te behalen.

Locatie en tijd

Vlijtseweg 144
7317 AK Apeldoorn

1 november 2018
10:00 uur – 12:00 uur

Ben je nog niet bekend met Budgetview?

Bekijk dan eerst onze filmpjes op Youtube en neem voor extra info gerust contact met ons op.
Demo Budgetview (deel 1): https://youtu.be/i5uzphA_NkM
Demo Budgetview (deel 2): https://youtu.be/OlDvcEZF4xI
Instructie: Hoe begroting maken (deel 1): https://youtu.be/v7YtO0DaDaY
Instructie: Hoe begroting maken (deel 2): https://youtu.be/iqlzIny-DJ0
Instructie: Hoe facturen/bonnetjes boeken: https://youtu.be/4FW4uRazTCc