Ik heb lang genoeg gehangen, heb nu weer grip op mijn eigen toekomst.
John
Verhaal van Luuk
‘Er is niks waar ik me voor schaam. Ik heb het mis laten gaan. Maar ik doe er nu alles aan om weer verder te kunnen. Niet zeuren, maar vooruit kijken!’
Luuk

Training over deurwaarders en incassobureaus

Wat mogen ze wel? Wat mogen ze niet?

Je hoort de brievenbus en loopt naar de post. De envelop herken je al en dat beklemmende gevoel slaat toe…..Is het nodig, terecht? Is dat gevoel gebaseerd op de realiteit of wordt er vooral gedreigd en hoef je je nog geen zorgen te maken? Wat zijn eigenlijk hun bevoegdheden? Wat mogen ze wel doen en wat vooral niet? Wat zijn jouw rechten?

De onrust die de enveloppen of bezoeken van deurwaarders met zich meebrengen zijn voortdurende bron van stress. Is daar wat aan te doen? Jazeker, het is niet de leukste training, maar wel eentje die mogelijk wat rust brengt.

In deze training delen we onze kennis en ervaring over deurwaarders en incassobureaus. Je krijgt antwoord op bovenstaande vragen en weet voortaan wat je kunt verwachten, wat je rechten en plichten zijn.

Praktische informatie

Lokatie: Utrecht, van Deventerlaan 31

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Prijs: € 50,-

€ 25,- korting bij aanmelding via samenwerkingspartners.

Gratis voor leden van Over Rood en Morgen.

 

Meld je gerust aan voor deze bijeenkomst. Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en ‘training deurwaarders Utrecht’ naar service@overrood.nl