Er gaan heus nog wel eens dingen mis. Maar we vegen die fouten niet onder de tafel. Het is juist die openheid die ervoor zorgt dat je elke dag vooruit gaat.
Peter van Bergen
Zonder Over Rood had ik dit niet kunnen doen. Ik hoop dat mensen die nog twijfelen mijn verhaal lezen. En dat ze dan overtuigd raken van het nut van Over Rood
Marloes

Training Ondernemingsplan

Met een plan maak je je dromen waar

Gelukkig en succesvol ondernemen, dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat? Speciaal voor ZZP’ers hebben we een training ontwikkeld waarmee je op een praktische manier een ZZP ondernemingsplan kunt maken.

Het maken van een plan is maatwerk. Het combineert je gevoel met feiten. Het combineert je visie met acties en je financiële resultaten.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod

  • Je droom

Natuurlijk wil je een goed inkomen hebben. Maar wat is jouw reden om een onderneming te beginnen? Waarom zullen klanten voor jou of jou product kiezen? Wie zijn je klanten eigenlijk? Hoe bereik je ze? Maak iedereen duidelijk waar jij en je onderneming voor staan.

Plak deze droom boven je bed of in je werkruimte: Oh ja, daar doe ik het allemaal voor!

  • Je doelstellingen

Jouw droom is de visie op jouw dienstverlening. Deze zul je in stapjes moeten bereiken. Wat is er nodig om jouw droom te bereiken? Wat wil je daarvoor doen? Deze zaken kun je opstellen in doelstellingen voor het komend jaar.

Regelmatig, bijvoorbeeld elk kwartaal met de BTW aangifte, kun je vaststellen of op je schema ligt. Of dat je wat extra’s moet doen.

  • Je acties

Welke acties zijn nodig om je doelstellingen te bereiken, je sterke kanten te benutten en aan je zwaktes te werken? Gaan de acties die je gepland hebt je brengen wat nodig is of moet je ze bijstellen? Één keer een plan maken werkt niet, die verdwijnt in je la. Als je je plan koppelt aan je dagelijkse werkzaamheden is de kans groter dat je je droom realiseert.

Zet belangrijke acties in je agenda of plak ze op je koelkast, zodat je ze niet vergeet!

Praktische informatie

Lokatie: Utrecht, van Deventerlaan 31

Tijd: 14.00 -17.00 uur

Prijs: € 50,-

€ 25,- korting bij aanmelding via samenwerkingspartners.

Gratis voor leden van Over Rood en Morgen.

Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en ‘Training Ondernemingsplan’ naar service@overrood.nl