coaching-plantje
Het is een heel fijn gevoel dat ze er op ieder moment voor me zijn
Elif
p17luiq7dlph21p16m7215nmtpu3
Er gaan heus nog wel eens dingen mis. Maar we vegen die fouten niet onder de tafel. Het is juist die openheid die ervoor zorgt dat je elke dag vooruit gaat.
Peter van Bergen

Training Financieel Plan

Verantwoord financieel beheer is vooruit denken

Ondernemen is erg gaaf. Maar, je wilt er toch ook je geld mee verdienen. Het hoeft geen uitleg om te zeggen dat een onderneming financieel gezond moet zijn. Hoe stel je eigenlijk vast dat je financiële cijfers OK zijn? Of dat je actie moet ondernemen? We hebben vast allemaal wel een keer een uitgebreide analyse gemaakt op de computer. Of mogelijk op de achterkant van een bierviltje op dat ene feestje.

Weet je ook hoe je bedrijf er nu voor staat?

Het saldo op je bankrekening zegt helaas niks over het saldo van morgen, van volgende maand en niet van volgend jaar. En resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomt. En nu?

Het kan geen kwaad om elk jaar een financieel plan te maken. Wat is je verwachte omzet, wat zijn je vaste zakelijke kosten en privé uitgaven, waarin zou je willen investeren? En, houd je nog wel voldoende geld over voor je privé uitgaven? In deze training leggen we je uit hoe je dit eenvoudig kunt doen. Geen uitgebreide Excel sheets of papieren vol met cijfers. Wel met minimale inspanning en met maximaal resultaat.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod

Diverse soorten begrotingen
Wat is mijn verwachte omzet en kosten? Welke investeringen ga ik doen en hoe financier ik deze? Waaruit bestaan mijn prive uitgaven?

Diverse soorten analyses
Kan ik genoeg winst uit onderneming halen om mijn schulden af te lossen? Hoeveel winst moet ik maken om in mijn levensonderhoud te voorzien? Wat zijn mijn grootste risico’s en welke maatregelen neem ga ik nemen?

Reserveringen
Met welke toekomstige gebeurtenissen houd ik vandaag rekening? En welke niet?

Praktische informatie

Lokatie: Utrecht, Van Deventerlaan 31

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Prijs: € 50,-

€ 25,- korting bij aanmelding via samenwerkingspartners.

Gratis voor leden van Over Rood en Morgen.

 

Meld je dus aan voor deze bijeenkomst. Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en ‘Training Financieel Plan Utrecht’ naar service@overrood.nl