p17luiq7dlph21p16m7215nmtpu3
Er gaan heus nog wel eens dingen mis. Maar we vegen die fouten niet onder de tafel. Het is juist die openheid die ervoor zorgt dat je elke dag vooruit gaat.
Peter van Bergen
Schreeuw_portretformaat
Als alles waar je in geloofde ineens heel kwetsbaar blijkt te zijn. Hoe word je die onzekerheid dan weer de baas?
Raj

Bijeenkomst voor ervaren ondernemers

Ondernemen leer je niet in een klasje of uit een boekje

Ondernemen leer je door te doen én ervaringen uit te wisselen met andere door de wol geverfde ondernemers. Zelfs als je heel ervaren bent, kan dat ook een belemmering bij het ondernemen zijn. Investeren in jezelf hoort gewoon bij ondernemen.

De bijeenkomst met ervaren ondernemers geeft je de gelegenheid om te sparren met andere ondernemers. Je kunt een vraagstuk waar jij mee zit inbrengen en je kunt jouw ervaringen delen met betrekking tot vraagstukken van andere ondernemers. Onze ervaring is dat het elke keer weer een verrassende en inspirerende bijeenkomst is vol interessante discussies, nieuwe gezichtspunten en leerervaringen. Deelnemers komen er met meer energie uit.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door een mailtje te sturen met als onderwerp ‘ervaren ondernemersgroep’ naar utrecht@overrood.nl. Vermeld svp. je naam en telefoonnummer.

Locatie en tijd

Van Deventerlaan 31

3528 AG Utrecht

 

12 oktober 2017

16:00 uur – 18:00 uur